Samenwerking van Streekmuseum Volkssterrenwacht Burgum en Gemma Frisius

11e bijeenkomst Werkgroep Astrofotografie op donderdag 23 februari 2017, Sterrenwacht te Burgum. Openingstijden: 19:45 – 21:45 uur, deur open om 19.00 uur

Hallo allen,
Wat staat er op het programma:
  • Sijtze van Dellen haakt in op de actualiteit. Sinds kort staat het Lauwersmeergebied officieel geregistreerd als International Dark Sky Park (IDSP). Kunnen we als astrofotografen profiteren van zo’n uniek gebied “bij ons om de hoek”?  Of, liever gezegd: kunnen we participeren in het behoud van dit gebied en meehelpen om de schoonheid ervan bij een breed publiek onder de aandacht te brengen, door middel van onze hemelfoto’s ?
  • Hedzer Ponjee kijkt voor ons grondig naar de techniek. Astrofotografie is een breed begrip, zowel qua onderwerpen en de handigheid om deze te fotograferen als ook de daarbij bruikbare technische hulpstukken en (camera)accessoires.
  • Bij helder weer gaan we naar buiten om foto’s te maken. Neem vooral je apparatuur mee!
Een belangrijke mededeling, de gemaakte foto’s kunnen vanaf nu ingestuurd worden naar het emailadres werkgroepastrofotografie@yahoo.nl.   Blijf vooral foto’s insturen!
 
Het eerder gebruikte email adres (werkgroepastrofotografie@van-dellen.com) komt met ingang van vandaag te vervallen en kan dan ook niet meer gebruikt worden om foto’s naar toe te sturen.
De contributie voor deze avond bedraagt wederom 1 euro en de bijdrage voor een kopje koffie bedraagt ook  1 euro.
 
Tot donderdag.
mvg, Hedzer Ponjee